• Tel: +40.728.299.163

Confidențialitate

Politică de confidențialitate

Pinterest

 

Vă rugăm să citiţi politica de mai jos pentru a înţelege modul în care informaţiile dvs. personale vor fi tratate pentru a face uz pe deplin de site-ul nostru. Această politică se poate modifica oricand, vă rugăm să verificaţi periodic.

Această politică va aduce la cunostinta urmatoarele:

Ce informaţii cu caracter personal va colecta Adelina Designs de la dvs. şi cum se utilizează?
Cum se colecteaza informaţiile dumneavoastră şi cum sunt protejate?
Cum va proteja Adelina Designs informaţiile mele personale?
Ce altceva ar mai trebui să ştiu despre intimitatea mea?

1. Ce informaţii cu caracter personal va colecta Adelina Designs de la dvs. şi cum se utilizează?
Adelina Designs poate colecta informaţii în mai multe moduri din diferite părţi ale site-ului nostru. Unele informaţii cu caracter personal pot fi colectate atunci când vă înregistraţi. În timpul înregistrării, Adelina Designs cere adresa dvs. de e-mail şi alte informaţii personale. Mai multe informaţii (şi mai exacte) pot fi cerute in ideea de a personaliza experienţa dumneavoastră cu site-ul nostru.
Datele personale pe care le colectam sunt urmatoarele:
- Numele
- Adresa de e-mail
- Sexul
- Locatia
Scopul principal în colectarea de informaţii cu caracter personal este de a vă oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru. Aceasta include servicii de personalizare si interactivitate.

2. Cum se colecteaza informaţiile dumneavoastră şi cum sunt protejate?
Informaţii înregistrate în timpul utilizării de către dumneavoastră a site-ului Adelina Designs este păstrat strict confidenţial. Ca o regulă generală, de Adelina Designs nu va dezvălui nici un fel de informaţii personale de identificare, cu excepţia situatiei in care avem permisiunea dumneavoastră sau în circumstanţe speciale, cum ar fi cazul in care legea o cere.

Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că Adelina Designs poate posta bannere, link-uri sau formulare de abonare care apartin altor site-uri web si care pot colecta informaţii personale despre dvs. Practicile de informare ale acestor site-uri Web legate de Adelina Designs nu sunt acoperite de această declaraţie de confidenţialitate.

3. Cum va proteja Adelina Designs informaţiile mele personale?
Protejarea informaţiilor dvs. cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Adelina Designs nu va vinde sau închiria informaţiile obtinute de la utilizatori.

Din păcate, nici o transmisie de date prin Internet nu poate fi garantata 100%. In timp ce noi ne straduim sa protejam informaţiile dumneavoastră personale, Adelina Designs nu poate asigura sau garanta securitatea oricărei informaţii pe care ne-o transmiteti si nu va face acest lucru pe propriul risc.

4. Ce altceva ar mai trebui să ştiu despre intimitatea mea?
Ar trebui să fiti conştient de faptul că atunci când vă aflaţi pe site-ul Adelina Designs, ati putea fi direcţionat către alte site-uri care sunt dincolo de controlul nostru. De exemplu, dacă faceţi clic pe un banner veti putea fi directionat catre un alt site web.

Acceptarea dvs. a acestor Termeni si Conditii
Prin utilizarea acestui site web, sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate Adelina Designs. Dacă nu sunteţi de acord cu această politică, vă rugăm să nu folosiţi site-ul nostru. Utilizarea în continuare a site-ului Adelina Designs după efectuarea de modificări ale acestor termeni va însemna ca ati acceptat aceste schimbări.

www.adelina-designs.ro

Severineanu Cătălin-Adrian PFA
C.U.I.: 30914891
Reg. Com.: F35/1682/2012
300263, Timisoara, Romania,
str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl.A84, sc.A, ap. 8
Tel: 0040.728.299.163; email: shop@adelina-designs.ro


Acest site se adresează celor interesați de obiecte decorate manual și cum se fac ele, dar și celor care vor să lase o impresie deosebită dăruind cadouri bine gândite și personalizate la diverse evenimente. Vă invit cu drag să îmi citiți articolele de pe acest blog și să vă abonați la noutăți interesante.

 

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>